Stålkonstruktioner Stockholm

Stålkonstruktioner ger ditt bygge en stabil start

Är ditt bygge i behov av stabila och flexibla stålkonstruktioner? Vi är certifierade enligt EN-1090-1 i utförandeklass EXC-3 och vi är certifierade i svetsstandard ISO 3834-2. Detta innebär att vi är certifierade att utföra svetsning av bärande stålkonstruktioner i egen verkstad och på montageplats. Vi producerar stålkonstruktioner för nybyggen, renoveringar och tillbyggnationer.

Du når oss genom vårt kontaktformulär eller på telefon: 070-798 79 90.


Vi levererar stålkonstruktioner 

Våra erfarna stålexperter som levererar allt inom stålkonstruktioner till såväl byggentreprenörer och fastighetsägare som stålprodukter till ROT-projekt för privatpersoner.

Callixx arbetar med stål, rostfritt och även aluminium och kan erbjuda konstruktioner och stommar i olika storlekar. Vårt mål är att vara en ledande leverantör av stålkonstruktioner i Stockholm.

Vi uppfyller alla högt ställda krav

Bland våra kunder finns representanter från flera olika branscher och vi kan motsvara de högt ställda krav som finns på moderna stålkonstruktioner. Oavsett om du ska bygga nytt, bygga till eller renovera så kan du hitta rätt produkt hos oss.

Om du beställer stålkonstruktioner från oss kan vi erbjuda en helhetstjänst i nära dialog med dig som kund. Med vår långa erfarenhet, stora kunskaper och modern teknik kan vi skräddarsy lösningar helt enligt dina behov. Inga projekt är för stora eller komplicerade för oss. Under hela projektet finns vi till hands för dig och kan svara på dina frågor.

callixx smed

Stålkonstruktioner för många olika behov

Våra stålkonstruktioner går att använda till många olika syften. Industribyggnader, sportanläggningar, lantbruk med mera. Konstruktionerna innefattar balkar, pelare, stommar och räcken – allt som behövs för att skapa den rätta stabiliteten.

För oss är det alltid mycket viktigt att utföra ett gott hantverk. Varje beståndsdel i en stålkonstruktion ska hålla högsta klass i fråga om form, funktion och hållbarhet. Vårt fokus på detaljer ska alltid synas på slutresultatet. Därför arbetar vi alltid för att våra kunder ska få ta vara på de kunskaper och resurser som krävs för att genomföra ett uppdrag. Alla våra projekt inom stålkonstruktioner planeras i god tid för att vi ska förebygga kvalitets-, miljö- och arbetsmiljörisker.

Vårt mål är att bli den bästa underleverantören för byggföretag som behöver stålkonstruktioner som håller hela vägen. Den bästa tänkbara starten på varje byggprojekt!

Är din verksamhet i behov av en stålkonstruktion? Välkommen att kontakta oss – vi ger ditt projekt en stabil grund att stå på.

Stålkonstruktioner med form, funktion och hållbarhet