Smed Stockholm

Smeder med erfarenhet och yrkesstolthet

Välkommen till Callixx – din svetsare och smed i Stockholm. Vi har lång erfarenhet av branschen och arbetar alltid med kvalitet och personligt engagemang i fokus.

Vi utför komplett tillverkning, montering och reparation av smideskonstruktioner, stålstommar och mycket annat. Oavsett om det handlar om nybyggen, renoveringar eller tillbyggnationer så kan såväl byggföretag som fastighetsägare och privatpersoner få stor nytta och glädje av våra produkter och tjänster.

 • Vi arbetar alltid med högsta kvalitet i sikte.
 • 100 procent kundnöjdhet är vår ambition.

Kontakta oss via formuläret för en kostnadsfri offert. Du kan även nå oss på telefon: 070-798 79 90.


Vad kan vi hjälpa er med?

Vi har stor erfarenhet som smeder och svetsare och har de behörigheter och certifieringar som branschen kräver. Vi riktar oss till kunder av olika slag: byggbolag, fastighetsägare, offentliga verksamheter, bostadsrättsföreningar och till mindre företag samt privatpersoner.

Callixx är en smed och stålbyggare som utför arbeten i Stockholm och hela Mälardalen. Vi arbetar i första hand med stål, men har även stor kompetens och erfarenhet när det handlar om rostfritt stål och aluminium. Vi producerar och monterar smide och stålkonstruktioner i alla många olika utföranden – allt från stålhallar och andra större konstruktioner till mindre projekt som exempelvis staket, trappor och räcken. Våra svetsare och smeder vet hur man ska gå till väga för att nå ett maximalt resultat. Vi kan givetvis även erbjuda specialanpassade lösningar vid nybyggnation.

Vår produktion är flexibel och anpassningsbar och vi kan ta oss an uppdrag i olika kvantiteter, allt från enstaka smiden till serietillverkning.

Vi erbjuder även kompletta ROT-projekt inom smide och stål. ROT-projekt är avdragsgilla och riktade mot privatpersoner som vill få en hushållsnära tjänst utförd inom områdena renovering, ombyggnad och tillbyggnad.

Vi tar ett helhetsansvar för alla projekt

Våra smidesexperter är med dig hela vägen. Från första kontakten med planering och offertförslag till montage och slutbesiktning – anlitar du oss är vi med dig hela vägen.

Här är några exempel på de tjänster och produkter vi kan erbjuda:

 • Tillverkning och montage
 • Smidesreparationer
 • Svets- och smidesprodukter
 • Staket och grindar
 • Tåliga balkkonstruktioner
 • Stålkonstruktioner
 • Stålhallar

Svetsning i aluminium, stål och rostfritt

 • Skräddarsydda specialbeställningar
 • Måttbeställningar
 • Unika komponenter

callixx smed Stockholm

Engagemang och kommunikation

För oss är alltid dialogen med kunden avgörande för ett perfekt resultat. Alla våra anställda är välutbildade och har de behörigheter och utbildningar som behövs för att utföra ett fullgott arbete. Vi följer alla riktlinjer och gällande branschregler och har ett starkt fokus på miljö och arbetsmiljö. För oss är det av största vikt att alltid leverera smidesprodukter och tjänster av högsta kvalitet. Därför arbetar vi kontinuerligt med kvalitetssäkring och uppföljning, på det sättet kan vi se till att våra produkter och tjänster uppfyller alla krav.

När ditt bygge behöver hjälp med smide