Byggnadssmide Stockholm

Estetiskt och starkt byggnadssmide

Byggnadssmide är en av grundstenarna i vår verksamhet. Vi tillverkar och monterar stålkonstruktioner, avväxlingar, stommar med mera. Vi utför uppdrag inom byggnadssmide åt byggföretag och fastighetsägare och tar oss även an ROT-projekt för privatpersoner.

Vi har över 20 års erfarenhet av byggnadssmide och arbetar alltid med stort engagemang, oavsett om det handlar om ett nybygge, en renovering eller en tillbyggnad. Vi tillverkar, levererar och monterar stålstommar, mindre detaljer och ett brett utbud produkter inom byggnadssmide för många olika användningsområden.

Är du intresserad av vad vi kan erbjuda inom byggnadssmide i Stockholm? Välkommen att kontakta oss om du vill veta mer om våra produkter och tjänster. Du når oss genom formuläret på sidan eller på telefon: 070-798 79 90.


Stål, rostfritt stål och aluminium

Hos oss arbetar erfarna smeder/svetsare som levererar stålprodukter av högsta kvalitet till byggentreprenörer och andra aktörer i Stockholm med omnejd. Vi arbetar med stål, rostfritt stål och aluminium och kan erbjuda allt från färdiga stommar till mindre detaljer som räcken och annat. Vår målsättning är att alltid leverera byggnadssmide av högsta kvalitet i Stockholm.

I vår moderna verkstad har vi stor kapacitet för tillverkning och kan ta ett helhetsansvar för varje stålkonstruktion, från att ta fram handlingar till montage och slutinspektion

Byggnadssmide Stockholm – många fördelar

  • Vi kan tillverka delar på plats i vår verkstad som vi sedan färdigställa och monteras på plats på bygget. Ett arbetssätt som är både smidigt och ekonomiskt fördelaktigt.
  • Vi levererar alltid rätt kvalitet och arbetar kontinuerligt med utbildning av personalen och kvalitetssäkring av arbetsmiljön.
  • Byggnadssmide i stål ger dig stora möjligheter att förändra en byggnad i den riktning du önskar.
  • Stål fungerar oftast mycket bra i kombination med andra material. Trä, aluminium, betong fungerar alla att kombinera med byggnadssmide i ett byggprojekt.
  • En stor del av allt stål kommer från återvunnet skrot och utgör därför en mindre belastning på miljön.

Lång erfarenhet av byggnadssmide

Callixx har sedan starten varit synonymt med högkvalitativt byggnadssmide. Vi kan erbjuda det mesta inom byggnadssmide – allt från kompletta stålstommar till pelare, räcken, galler med mera. Hos oss får ni hjälp med byggnadssmide för de flesta syften. Som leverantör av byggnadssmide är det alltid centralt att kunna garantera att produkterna uppfyller alla de krav som ställs när det handlar om hälsa, miljö och säkerhet. För att säkerställa detta är alla våra produkter CE-märkta och godkända inom EU.

Byggnadssmide Stockholm Callixx smide

Vi hjälper er

Tack vare vår stora kunskap inom byggnadssmide kan vi sätta pricken över i:et på ditt byggprojekt. En tålig konstruktion eller ett snyggt räcke – anlitar du oss så kommer kvaliteten och hållbarheten att garanteras. Stål är ett unikt material och rätt hanterat har det fantastiska egenskaper – hög hållfasthet, formbarhet och god teknisk ledningsförmåga. Rostfritt stål har dessutom sin stora styrka i motståndskraften mot korrosion. Vi kan erbjuda det mesta inom byggnadssmide – välkommen att kontakta oss redan idag om du vill ha mer information om vad vi kan hjälpa dig med.

Byggnadssmide som ger bygget ett lyft