Stålhallar Stockholm

Flexibla stålhallar

Callixx Svets & Entreprenad AB är ett smidesföretag med lång erfarenhet av att stålhallar och högkvalitativt stålsmide. Våra kunder för stålhallar är främst byggföretag och fastighetsägare i Stockholm. Vi uppför stålhallar för såväl nybyggen som tillbyggnader och lägger alltid stor vikt på kvalitet och personligt engagemang.

Har du har planer på att låta uppföra en stålhall i Stockholm? Välkommen att kontakta oss så får du professionell hjälp genom hela byggprojektet!

Lämna dina uppgifter i vårt kontaktformulär eller hör av dig på telefon: 070-798 79 90.


Stålhallar Stockholm – därför ska du anlita oss

  • Vi har många års erfarenhet av att montera stålhallar.
  • Vi kan leverera stålhallar för alla branscher från lantbruk till lager och industri.

Från balk till stålhall

Vi har alltid kundens belåtenhet i fokus och stålhallarna vi monterar går givetvis att använda till flera olika syften inom bygg. Lagerhallar, butiker, maskinhallar, idrottshallar, garage, förråd med mera. Stål är ett starkt och lätt material vilket gör att en stor stålhall kan tillverkas med förhållandevis lite material.

Stålhallar

En pålitlig samarbetspartner

Anlitar du oss för att bygga stålhallar i Stockholm får ditt företag hjälp av en pålitlig samarbetspartner som gör allt för att motsvara alla förväntningar och krav. Vi är flexibla och ser lösningar istället för problem – Oavsett om det som ska byggas är ett lager, en padelhall, en lokal för affärsverksamhet så rekommenderar vi att du kontaktar oss.

Välutbildad personal

För att vi alltid ska leverera stålhallar och andra smidesprodukter av högsta kvalitet så utbildar sig personalen kontinuerligt och vi kvalitetssäkrar även arbetsmiljön. Vi har alla relevanta certifieringar för branschen och arbetar alltid med miljön i fokus.

Välkommen att kontakta oss – första steget mot nya stålhallar i Stockholm.

Skräddarsydda stålhallar i Stockholm